Онлайн консултация с адвокат

Адвокатска онлайн консултацияКантора „Лазар Белев и партньори“ предлага онлайн консултация с адвокат по всички въпроси касаещи семейно-правни проблеми като развод, родителски права, издръжка, домашно насилие и др.

Вече не е необходимо получаването на правна консултация и квалифицирана помощ от специализиран адвокат да е свързано с нерви и неприятни вътрешни преживявания, а това може да се случи в комфортната и уютна домашна обстановка в удобно и за двете страни време.

Какви са безспорните предимствата на получаваната онлайн адвокатска консултация?

 1. Пестите време. Не е необходимо специално планиране на работния ден, отсъствие от работа, пътуване в дневния трафик на столицата и посещение на място в офиса на адвоката. По този начин се намалява конфликтността на работното място и излишните обяснения с началници.
 2. Можете да получите онлайн консултация с адвокат докато се намирате в спокойната обстановка на своя дом, без да се чувствате притиснати от времето, което позволява по-точно формулиране на въпросите, на които търсите отговор.
 3. Можете да получите адвокатска консултация онлайн, както в работно време, така и извън работно време или дори в почивен ден, когато болшинството адвокати не работят, но именно тогава е удобно за конкретния клиент. Това е нещо особено актуално за хората живеещи и работещи в столицата.
 4. По-ефективна помощ – практиката показва, че адвокатът може да помогне повече, ако клиентът е спокоен, по-малко емоционален и разсеян, което най-добре се получава, ако клиентът се намира в сигурната обстановка на своя дом.
 5. Запознавате се предварително със своя бъдещ защитник и ако нещо не Ви хареса, доколкото връзката между адвокат и клиент не се базира само на бизнес принцип, а е преди всичко взаимно доверие и уважение. И ако страните не получат тези усещания към другия по-добре да не влизат в отношения, които биха ги натоварили негативно.
 6. Можете да се консултирате със специалист по Вашия проблем от друг град или от друга държава, ако във вашето населено място липсва такъв или се съмнявате в неговата адвокатска компетентност. Това е ситуация, с която най-често се сблъскват хората от по-малките населени места, в които няма тясно специализирани адвокати.
 7. С онлайн консултация с адвокат можете да разберете преди да сте направили грешки поради неопитност, дали вашият проблем е сериозен и изисква лична среща, трябва ли да се снабдите предварително с документи и да имате определено поведение по време на процеса или ситуацията може да бъде решена лесно и бързо.

Колко струва адвокатската онлайн консултация по семейно правни въпроси?

 • В работно и извънработно време от 9:00 до 20:00 – 100 лева
 • В събота, неделя или празничен ден – 150 лева

Каква е процедурата за записване на онлайн консултация с адвокат?

 1. Обадете се на тел. 0876 208 551 и заявете Вашето желание за записване на дата и час за онлайн консултация.
 2. След потвърждаване от кантората на датата и часа се уточняват въпросите кой ще бъде адвокатът, който ще я проведе и предпочитания метод – телефон, Viber или WhatsApp.
 3. Извършва се превод по посочена от кантората банкова сметка, по която да се преведе авансово сумата за насрочената консултация.
 4. В уговорения дата и час се свързвате по предварително уточнения начин и получавате търсената консултация.
Нуждаете се о консултация с адвокат, но нямате възможност за лична среща?
Свържете се с Адвокатска кантора "Лазар Белев и партньори", на тел. 0876 208 551 или на e-mail: sbklaw.sofia@gmail.com
call us icon