Трудово право

Съвременният човек прекарва значителна част от времето си на работа, полагайки ежедневно огромно количество време и сили, за да заработи финансови средства.

За съжаление в днешно време добросъвестните работодатели съвсем не са често срещани и никой не е застрахован от това да се окаже в ситуация, изискваща намесата на грамотен и опитен адвокат по трудово право.

Решаването на трудови спорове предвид обема на законодателството и практиката се явява едно от най-сложните юридически дейности, с множество нюанси и тънкости, с които обикновения гражданин просто не би могъл да се справи.

Именно за това и консултацията касаеща трудовото законодателство, а в последствие и процесуалната помощ от квалифициран специалист са единственото правилно решение, което може да помогне да защитите Вашите права и да излезете от на пръв поглед безнадеждна ситуация.

Както показва практиката в повечето случаи от несправедливост в отношения страдат единствено работниците, доколкото в тези отношения силната страна е работодателят. Клиентите се обръщат към специалист с проблеми касаещи основно започването на работа, самия трудов процес и уволненията.

Първият етап за решаване на тези проблеми е именно адвокатската консултация от специализиран юрист. Тя помага за изясняван корена на проблема и позволява правилно да се оценят от гледна точка на правото перспективите за решаването му.

Ако се нуждаете от юридически грамотна консултация не губете време, а се обърнете за помощ към Адвокатска кантора „Шулев, Белев и партньори“ където наш специалист ще ви посъветва относно това какви действия да предприемете и ще се ангажира с процесуалната защита на Вашите права.

Какви услуги предлагат нашите адвокати по трудово право?

  • Първоначална консултация.
  • Изготвяне на подробен анализ на съдържанието на трудовия договор и в случай на необходимост и несъответствие със закона внасяне на корекции, в интерес на клиента.
  • Съставяне на искови претенции и снабдяване с документи за защита правата на клиента през съда.
  • Помощ при изготвянето на жалби до държавните контролиращи органи за нарушенията на трудовото законодателство.
  • Процесуално представителство на клиента пред всички съдебни инстанции, при преговори с работодателя, а също и пред контролните и други държавни органи.

Използвайки услугите на специалист от нашата кантора вие можете да се справите успешно със следните проблеми:

  • Да докажете че сте били уволнени незаконни посредством водене на дело за незаконно уволнение
  • Да бъдете възстановени на работа, след признаване на уволнението за незаконно
  • При неизплатени суми за неизползван отпуск или поради оставане без работа да заведете дело за неизплатено обезщетение
  • Да осъдите некоректния работодател да изплати дължими заплати в дело за неизплатено трудово възнаграждение

За връзка с Адвокатска кантора „Шулев, Белев и партньори“ и записване на дата и час за консултация попълнете контактната форма или да се обадете на указаните в сайта ни телефони.

Трудово право
4.5 (90%) 28 глас[а]

Търсите адвокат по трудово право?
"Шулев, Белев и партньори" е адвокатска кантора, която разполага с тясно профилиран екип от юристи, специалисти в областта на трудовото право.
 
call us icon